hirdetes

Friss hazai sporthírek a közelmúltból

Oláh Tamás

Amennyiben érdekli a sport és kíváncsi, azokra az újdonságokra és változásokra, melyek a közelmúltban történtek, tartson velünk! Mai cikkünkben a legfrissebb sporthíreket hoztuk el önöknek. 

Sporthírek

Szalai Ádámot ki fogják rúgni a Mainz-ból!

Nem szerepel a Mainz szakmai terveiben Szalai Ádám, a legokosabb döntés az, ha új csapatot keres magának – nyilvánította ki a klub sportigazgatója. A jövőben nem támaszkodhat a magyar válogatott Szalai Ádámra a német élvonalban szereplő Mainz futballcsapatánál.

Közöltük Ádámmal, hogy nem található a szakmai terveinkben – mondta egy hírügynökségnek Rouven Schröder, a klub gazgatója. – Szerintünk valószínűtlen, hogy megkapja azt a játékidőt ebben a szezonban, amelyben reménykedik. Ami pedig fontos lenne számára a válogatott és a jövő évi Európa-bajnokság miatt.”

"Azon a véleményen vagyunk, hogy a legértelmesebb, ha új csapatot keres magának" – nyilatkozta a sportigazgató.

Szalai tavaly nyáron került vissza korábbi egyesületéhez, a Mainzhoz, amelyben azonban nem helyezték alapemberré. Az új Bundesliga-idény múlt heti első mékőzésére a keretbe sem nevezte őt Achim Beierlorzer vezetőedző.

hirdetes

A miskolci férfi vízilabda csapat karanténban

A miskolci férfi vízilabdacsapat felnőtt keretének játékosai és azok az utánpótlás-játékosok, akik az Eger elleni kupameccsen mérkőztek meg, önkéntes karanténba vonulnak egészen addig, amíg egymást követő két tesztjük negatív nem lesz – írta meg az egyik online hírportál.

A MVLC három játékosának is pozitív lett a teszt eredménye, egyikük együtt edzett a többiekkel és meccset is játszott nem sokkal a pozitív tesztje előtt, így a csapattársak is számíthatnak a megkeresésre. Bachner András sportigazgató elmondta, hogy minden edzést szüneteltetnek, a szerdára ütemezett Ferencváros elleni bajnoki meccset pedig lemondták.

hirdetes

A magyar vízilabdában sok koronavírus miatti leállásra volt precedens, amióta a nyáron újrakezdték a mérkőzéseket. A kupát augusztus helyett ezen a héten próbálják lezárni, a bajnokság 16 csapata közül pedig csak három olyan van, amely mind az öt eddigi fordulóban elmerülhetett a medencében.

Betartották a távolságot, 37-0 lett az eredmény

A biztonság mellett döntött a német amatőr SG Ripdorf/Molzen II futballcsapat helyi ellenfele, az SV Holdenstedt II elleni mérkőzésen – írja az egyik sportlap. Bár az összes játékosuknak volt negatív koronavírustesztje, járványvédelmi megfontolásokból csak hét focistát küldtek játszani.

A hírek folytatása a következő oldalon található!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Hungarikumok

Hungarikumok: azokat a dolgokat, tárgyakat, használati és élvezeti cikkeket szoktuk ezzel a... Tovább

Gróf Leiningen-Westerburg Károly

Gróf Leiningen-Westerburg Károly: Altleiningeni gróf Leiningen-Westerburg Károly Ágost honvéd... Tovább

Tovább a lexikonra
Hírek Magyarország Sport