hirdetes

Friss hazai sporthírek a közelmúltból

Oláh Tamás
Sporthírek

Ebben az is szerepet játszott, hogy az ellenfél korábban egy olyan csapattal mérkőzött, amelynek tagjai között később találtak fertőzöttet.

A hét játékos önként vállalkozott, így kerülhették el a 200 eurós büntetést, amit a meccs lemondásáért kellett volna fizetniük.

A Holdenstedt kihasználta az alkalmat, és körülbelül kétpercenként rúgtak gólt a Ripdorfnak. Nem volt nehéz dolguk, hiszen a ripdorfiak a meccs elején átpasszolták a labdát, aztán az oldalvonalra sétáltak, és onnan nézelődtek. Edzőjük később azt nyilatkozta, megérti, ha ez felháborított néhány szurkolót, és igazán jó megoldás még nem létezik, de ők elsősorban a saját és ellenfeleik egészségét tartották a legfontosabbnak.

Verseny indul az úszószövetség igazgatói posztjáért

hirdetes

Petrov Iván is ringbe száll a Magyar Úszó Szövetség elnöki posztjáért a szervezet jövő vasárnapi tisztújító eseményén.

"Nem valaki ellen, hanem valami mellett vagyok, ez pedig a magyar úszósport. Hiszem, hogy a versengés jó dolgokat szülhet. Annyit ígérhetek, hogy aki rám szavaz, az egy év múlva egy jobban működő szövetséget kap majd" - nyilatkozta a Győri Úszó Sportegyesület vezetőedzője.

A MÚSZ elnöksége augusztus 26-án döntött a tisztújító közgyűlés megtartásáról, bár a mandátuma 2022-ig szólt. Moszkva olimpiai bajnoka, Wladár ezt azzal magyarázta, hogy a jelenlegi rendkívüli állapotokban, illetve a szövetség előtt álló feladatok lehető legmagasabb színvonalú megoldása érdekében új, hosszú távra szóló felhatalmazást kérnek a tagságtól.

hirdetes

Lehet, hogy az NB-II-ben folytatja Dzsudzsák?

Dzsudzsák Balázzsal nem hosszabbította meg szerződését az arab emírségekbeli Al-Ain FC. Azóta különböző hírek jelennek meg a középpályás jövőjéről, az MTK-t vagy a DVSC-t is szóba hozták, mint Dzsudzsák következő csapatát.

A Csakfoci úgy tudja, hogy a 108-szoros magyar válogatott szélső korábbi klubja lehet a befutó: a honlap debreceni forrásból úgy értesült, hogy Dzsudzsák Balázs érkezését hétfőig hivatalosan is bejelentik a DVSC-nél.

A klub jelenleg az NB II.-ben erősíti a mezőnyt, de az egyik sportlap úgy tudja, hogy ha feljutna a csapat, az NB I.-ben is maradna náluk az elismert futballista.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Kalocsai népművészet

Kalocsai népművészet: Ez a művészeti tevékenység a Kalocsa XVIII.–XIX. századi... Tovább

Debrecen

Debrecen Magyarország 2. legnagyobb városa, mint a területére, mind a lakosságára... Tovább

Tovább a lexikonra
Hírek Magyarország Sport