hirdetes

Karácsonyi horoszkóp – Tudd meg te is, mi vár rád ezen a szent ünnepen!

Karácsonyi horoszkóp - Most mindenre fény derül

Karácsonyi horoszkóp – Rák

A Rákok szerelmes hangulatban lesznek 24-én. Ez független attól, hogy párkapcsolatban élnek-e. Szívük szerint átölelnék az egész világot. És szívük fog megszakadni azokért, akik magányosan töltik a szentestét. Szívesen meghívnának pár embert magukhoz. De legalább meleg étellel, ruhával fognak jótékonykodni. Követendő a példájuk. 25-én a Mars-Uránusz szembenállás a családon belüli perpatvar esélyét növeli.

A Rák szülöttek hatékony elsimítói lehetnek ennek. Legyenek szeretetteljesek, és minden jóra fordul! 26-án szinte szó szerint megismétlődik az előző napi szituáció. Ezt már rutinból fogják megoldani. De semmiképp se vegyék félvállról, csak továbbra is azzal az finomsággal, ami rájuk jellemző.

Karácsonyi horoszkóp – Oroszlán

hirdetes

Az Oroszlánok december 24-én vigyázzanak nagyon arra, hogy mennyit esznek, és isznak. Különösen ez utóbbi veheti el az ünnepi hangulatot. Az önismeret azért is fontos, hogy tisztában legyenek a saját határaikkal, és a szervezetük terhelhetőségével. Közben a szűk család hiperérzékenyen fog reagálni az Oroszlán szülöttek hangulatváltozásaira. Ez komoly felelősség. 25-én lehetőleg ne utazzanak, és ne vezessenek! Ez nem jelent szobafogságot.

hirdetes

Tudják, hogy a balesetveszély kockázata most nagyobb! Emiatt muszáj sokkal visszafogottabbnak lenniük az utakon. 26-án a kimondott szó erejének bizonyosságát tapasztalhatják meg az Oroszlánok. Tehát minden korábbinál jobban ügyeljenek arra, hogy mit és hogyan mondanak.

Karácsonyi horoszkóp – Szűz

December 24-én a Szűz jelében járó Hold szenzibilissé teszi a Szűz szülötteket. Ez jelentheti azt, hogy mindenki igényét érzékelik. De jelentheti azt is, hogy ők most több szeretetre, figyelemre, törődésre tartanak igényt. A nap hangulata azon múlik, hogy ennek hangot adnak-e, vagy csendben várják, hogy a többiek kitalálják, ők mit szeretnének. Nem kérdés, hogy az utóbbi módszer „öngól”.

25-én mindenáron és minden erejükkel maradjanak ki a családi csatározásokból! A karácsony nem szólhat arról, hogy ki süt jobb beiglit, vagy ki vehet nagyobb értékű ajándékot. 26-án hihetetlen tetterő szállja meg a Szűzeket. De ne kezdjenek el takarítani! Inkább menjenek el sétálni, szánkózni, hógolyózni!

Forrás

Forrás: Fotó: Pixabay

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A pálinka

A pálinka Hungarikum. Messze földön híres a magyar pálinka. Azt az italt nevezzük így, mely... Tovább

Szabó István

Szabó István a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, Oscar- és Kossuth-díjas magyar... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!