hirdetes

Karácsonyi horoszkóp – Tudd meg te is, mi vár rád ezen a szent ünnepen!

Karácsonyi horoszkóp - Most mindenre fény derül

Karácsonyi horoszkóp – Mérleg

A Mérlegek december 24-én még nem lesznek ünnepi hangulatban. Megtesznek mindent, ami tőlük telik, de a szívükben még nem ébred áhítat. Okosabb lenne, ha ezt nem kötnék a környezetük orrára. Nekik is jó lesz, ha úgy tesznek, mintha átjárná őket karácsony szelleme. Ugyanis ez visszahat, és tényleg eredményre vezet. 25-én a Hold belép a Mérlegbe, ami érzékenyebbé hangolja a Mérlegeket.

Ami rosszabb hír, hogy a Mars-Uránusz szembenállás komolyan próbára teszi a Mérlegek párkapcsolatát. Ez egy tipikusan szakítós bolygóállás. Kivédeni csak kellő toleranciával lehet. 26-án energikusabbá válnak. Ezzel egy hegyet is képesek lesznek elvinni a hátukon. Kérdés, hogy karácsony másnapján mit kezdenek vele.

Karácsonyi horoszkóp – Skorpió

hirdetes

Egy kisgyerek bújik a Skorpiókba december 24-én. Vagyis olyanok lesznek, mint régen voltak: kíváncsiak, cserfesek, kuncogóak, bohókásak… Ennek a gyermekeik fognak a legjobban örülni, mivel a felnőttek olyan fantáziátlanok és unalmasak is tudnak lenni. A játékosság valóban vidámmá teszi ezt a napot. Másnap, 25-én kisebb fáradtság fog rátörni a Skorpiókra. Nincs mese: az ünnep pihenésre való.

hirdetes

A karácsony előtti bevásárlás és sütés-főzés sokat kivett belőlük. Ha nem akarnak lebetegedni, akkor ezen a napon lazítsanak! 26-án hasonló dolog folytatódik. Ez nem azt jelenti, hogy feküdniük kellene. De lehetőleg ne főzzenek meg egy újabb teljes menüt! Vagy ha vendégek jönnek, akkor vonjanak be segítséget!

Karácsonyi horoszkóp – Nyilas

Sokat nevethetnek a Nyilasok december 24-én. Persze csak akkor, ha megőrzik a humorérzéküket. Ez a nap éppen annyira lesz bosszantó, mint nevetséges. Ez gyakran van így, de most hatványozottan. Mivel ünnep van, nem kérdés, hogy a vidámságé a főszerep. Amennyiben vannak gyerekek, könnyebb lesz mosolyt látni. Ők felhőtlenül örülnek, és várják az ajándékokat.

A felnőttek sokat tanulhatnak tőlük. 25-én tilos rivalizálni. Sajnos lesz, lehet valaki, aki nagyon szeretne a Nyilasokon túltenni. Kérdés, hogy belemennek-e ebbe a méltatlan és nevetséges konfliktusba. 26-án vendégeskedés, nagy felhajtás helyett keressék az intim, meghitt pillanatokat! Nem lehetetlen megteremteni azt a hangulatot, ami ide illik.

Forrás

Forrás: Fotó: Pixabay

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Gödöllő

Gödöllő:  Gödöllő város Pest megyében, Budapesttől 30 kilométerre északkeletre, a... Tovább

Magyar Szent István-rend

Magyar Szent István-rend: kitüntetésfajta Magyarországon. A Magyar Szent István-rend a... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!