hirdetes

Karácsonyi horoszkóp – Tudd meg te is, mi vár rád ezen a szent ünnepen!

Karácsonyi horoszkóp - Most mindenre fény derül

Karácsonyi horoszkóp – Bak

December 24-én a Merkúr belép a Bak jelébe. Ezzel a Bakok visszakapják a hangjukat, és mostantól bárkivel könnyedén megtalálhatják a közös nevezőt. Szóval a kommunikációs stílusuk testhezálló lesz. Ez sosem jöhetne jobbkor, mint szentestén. Ekkor ügyesen ki tudnak védeni minden csapdát. Így elkerülhetővé válik az ünnepi asztalnál egy esetleges vita.

25-én már könnyebb lesz ez is. Annak ellenére, hogy lesz egy nagyon feszült bolygóállás az égen. Ez újból a családon belüli ellentéteket erősítheti fel. De ez nem méltó a karácsonyhoz. 26-án a szülők vagy idősebb rokonok „követelnek” több figyelmet maguknak. Amíg fiatal az ember, el sem tudja képzelni, később mennyire várni fogja, hogy meglátogassák.

hirdetes

Karácsonyi horoszkóp – Vízöntő

Valaki elvesztését gyászolhatják december 24-én a Vízöntők. A karácsony felerősítheti szeretett személyek hiánya miatti fájdalmat. De elég, ha szeretettel gondolnak rájuk, miközben nem sajnálják se magukat, se a másikat. Ezen a napon a józanságban segítenek a bolygók.

hirdetes

Valószínűleg ez az egyetlen megoldás. 25-én balesetveszélyes bolygóállás lesz az égen. Jobb lenne, ha a Vízöntők nem közlekednének. Lehet, hogy családon belüli vendéglátás és vendégjárás zajlik, de ennek nem kell azt jelentenie, hogy a Vízöntők menjenek. Jöhetnek helybe a vendégek, és hozhatnak magukkal finom falatokat.

Karácsonyi horoszkóp – Halak

Lehet, hogy a karácsony tipikusan családi ünnep, de ez nem zárja ki, hogy barátokkal is  találkozhassanak a Halak szülöttek.  Erre lesz most igényük. Ne fogják vissza magukat! Nem fog senki megsértődni. Sőt, egészen megható pillanatok is várnak rájuk: nincs egyedül az, aki érzi, hogy a távolból szereti valaki, és szeretettel gondol rá.

25-én a Halak hajlamosak lehetnek a múlton keseregni. Ne tegyék! Inkább örüljenek a jelennek, és élvezzék ki minden percét! Ebben sokat fog segíteni egy testvér vagy unokatestvér. Az ő laza stílusa kibillentheti a Halakat abból a nosztalgiázásból, amibe belesüllyednének. 26-án elengedhetetlen, hogy a távolabbi családtagokat is felkeressék.

Forrás

Forrás: Fotó: Pixabay

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Tordai Sóbánya

Tordai Sóbánya: Népszerű idegenforgalmi helyszín Erdély kapujában. Kolozsvártól 35 km-re... Tovább

Drégely vára

Drégely vára: a Börzsöny északi részén, Drégelypalánk és Nagyoroszi községektől... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek
X
Kövess minket facebookon!