hirdetes

A 8 legidegesítőbb repülős szituáció

vd

A légi társaságok rendkívül ügyesen hitetik el velünk, hétköznapi emberrel hogy a repülős utazás, már önmagában egy hatalmas élmény. Azonban ha jobban megvizsgáljuk, valójában egyáltalán nem különbözik élményfaktorában semelyik másik utazási móddal, mindössze anyi előnye, hogy gyors. Csokorba szedtük most a legidegesítőbb szituációkat, amiktől a legtöbb ember a falra mászik egy repülős út során.

Ezek a világ legkellemetlenebb repülős helyzetei

#1 Részeges hangoskodás

Az egyik legidegesítőbb és legkellemetlenebb szituáció egy repülőn, vagy a reptér várótermében, amikor valaki igen korán kezdi a pihenést és már ideje korán bepiál. Az átlagember leginkább csak olyankor száll gépre, amikor nyaralni megy, és mivel viszonylag kevesen dolgoznak olyan pozícióban, ami állandó, vagy legalábbis rendszeres repülő úttal járna, ezért a pihenést már a reptéren megkezdik a turisták, amiből később igen kellemetlen helyzetek tudnak kialakulni.

Volt már rá precedens, hogy valaki annyira részeg volt, hogy a repülőgépre sem tudott felszállni és olyan is, aki összeverekedett valakivel a reptéri váróteremben egy idegennel. Nagy szerencse volt, hogy éppen akkor volt a helyszínen férfi légiutas kísérő és szét tudta választani őket.  Még kínosabb a szitu, ha mindez a repülőgépen történik meg.

Köztudott, hogy a repülőn ülve gyorsabban beüt az alkohol, így elkerülhetetlenné válik, hogy ne hallgassuk végig pityókás társunk kálváriáját, ami igen csak el tudja rontani, az amúgy idillinek beállított repülős utazásunkat. De van, akinek még alkohol sem kell hozzá, hogy jó bulinak találja, hogy fennhangon üvöltözve beszélgessen a mögöttük ülővel.

hirdetes

#2 Folyosó torlasz

Az egyik személyes kedvencem, amikor a repülőgépre való felszállásnál fejvesztve rohan mindenki, hogy ő érjen fel először a gépre. Na, nem mintha nem várná meg a gép, hogy mindegyik utas elfoglalja a helyét, de azért nekik muszáj akkor is. Majd amikor felszáll a gépre és megtalálja a neki szánt ülőhelyet, megáll a folyosón, lecihelődik, szépen komótosan bepakolja a kis csomagját a csomagtartóba, majd miután már 20 km-es sort okozott maga mögött végre helyet foglal. Majd a következő delikvens elővezeti ugyan ezt a manővert.

hirdetes

A dolog pikantériája, hogy amikor a repülőgép leszáll, ugyan ezt a koreográfiát vezetik elő a leszállásnál is, hiszen ha elsőként szállt fel, nehogy már ő legyen az utolsó. Természetesen a hátsó ajtó fogalma az teljesen ismeretlen, így akinek van annyi sütnivalója a gépen, hogy esetleg a másik ajtót is igénybe vegye a leszálláshoz, azoknak már nincsen választási lehetősége, hiszen birka módra tolják előre a másik ajtóhoz.

#3 Sutyi telefon

Természetesen mindenki tudja, hogy a repülőgépen tilos a mobil eszközök használata. De azért mindig megmosolyogtató, amikor valaki csak azért is – mert, hogy ő jobban tudja – előveszi a telefonját, mert neki muszáj. Kifejezetten mókás dolog, amikor mindezt egy felnőtt ember vezeti elő, a poén kedvéért ráadásul úgy, hogy a stewardess meg ne lássa. Amikor sikert arat, akkor meg úgy virít a feje, hogy egy gimnazista szokott így kinézni a sikeres puskázást követően.

Legalább ilyen idegesítő szokás, amikor a melletted ülő semmi mással nincsen elfoglalva, csak és kizárólag azzal, hogy a repülős út minden egyes momentumát szelfivel örökítse meg. Minden szögből, beállításból és hajszálállással lő egy fotót magáról, mindezt úgy, hogy közben nagyívben tesz arra, hogy rajta kívül még vagy 50-en ülnek a repülőgépen.

Szerinted melyik a legidegesítőbb egy repülőn?

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Csaba királyfi

Csaba királyfi: A Székely hímnusz egyik versszakában is megemlített legenda. Csaba királyfi a... Tovább

Bükk

Bükk: szokás Magyarország második legnagyobb hegyének nevezni. A Bükkben található az... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Külföld Utazás