hirdetes

A 8 legidegesítőbb repülős szituáció

vd
Ezek a világ legkellemetlenebb repülős helyzetei

#4 Lábterpeszkedés

Ugyan személy szerint nem szokott hatalmas gondot okozni, hiszen kompakt méretemmel kis helyen is jól elférek, de személyes tapasztalatból tudom, mennyire idegesítő tud lenni, ha valaki, akit viszonylag nagyobb lábbal áldott meg a sors felül a repülőre szinte elkerülhetetlen, hogy valakivel összemelegednek láb szinten.

 

Amúgy is nagyon kényelmetlen tud lenni, ha nem fér el rendesen a lábad az ülések előtti szűk lábtérnél, de még idegesítőbb, ha a melletted ülő ügyet sem vetve arra, hogy vannak mellette is emberek, nemes egyszerűséggel szétterpeszti a lábát és neked kell szoronganod, hogy ne kelljen úgy végig ülnöd az utat, hogy folyamatosan egymáshoz ér a lábatok. Ez kiemelten kellemes lehet, mondjuk egy nyári időszakban, ha még ráadásul csupasz lábbal történik meg ugyanez.

hirdetes

#5 Könyöklő verseny

A lábas sztori párja, amikor a két ülés közti kartámaszért megy a harc. Természetesen mindig elnyerik előled a helyet, így esélyed sincsen, hogy feltedd a kartámaszra a könyöködet. Vagy ha esetleg mégis te nyered meg a támaszt, akkor tuti biztos, hogy a melletted levő semmitől sem zavartatva felteszi melléd a könyökét, ezzel kitúrva téged a helyről.

hirdetes

#6 Fekvő üléshelyzet

Szintén személyes kedvenc. Hála istennek a fapados légitársaságok gépeinek legtöbbjén már olyan ülések vannak, amik nem hátra hajthatóak. Ugyan borzasztó kényelmetlen tud lenni az a karót nyelt pozíció, amiben így végig kell ülni az utat, de annál idegesítőbb nincs is talán a világon, amikor az előtted ülő az öledbe dönti a teljes ülését.

 

Kifejezetten kellemes, ráadásul, ha szólni mersz érte még te leszel a bunkó, mert mertél azért szólni, hogy ne képzelje magát már úgy, mint aki otthon a kényelmes karosszékben üldögélve nézi a TV-t.

Szerinted melyik a legidegesítőbb egy repülőn?

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Mária Terézia

Mária Terézia: Mária Terézia, magyar királynőként II. Mária a Habsburg-házból származó,... Tovább

Mi a tömítőanyag?

A tömítőfelületek között elhelyezett tömítések, tömítőanyagok, fő feladata a tömítő... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Külföld Utazás