hirdetes

A könyv a legjobb karácsonyi ajándék! De milyen könyvet válassz?

VN, ZH
10 legjobb könyv karácsonyra

#4.Tökéletes könyvek karácsonyra: Szabó Magdából sosem elég

Szabó Magda Abigélje, vagy Az ajtó örök klasszikus, de ezeknél jóval több nagyszerű alkotást hagyott ránk irodalmunk egyik legkiemelkedőbb női alkotója. Az Üzenetek odaátra címmel kiadott novellás kötetben pedig csudajó, eddig ki nem adott írásokat találhattok, amik tökéletesek karácsonyi ajándék gyanánt nem csak Szabó Magda rajongóknak.

#5.Tökéletes könyvek karácsonyra: Rejtő kalandokból sem megy ki sosem a divatból

Vagy te P. Howardként is mered? Legyen akárhogyan is, nagy sikerű regényeit nem lehet nem imádni, ahogyan közkedvelt karakterit sem lehet nem szívünk legmélyén őrizni. Rengeteg zseniális műve van, amik közül lehet választani, kicsiknek és nagyoknak, fiúknak, és lányoknak egyaránt nagyon jó szórakozás lehet. Az elveszett cirkáló, A tizennégy karátos autó, Vesztegzár a Grand Hotelban, Piszkos Fred, a kapitány, és még sokáig sorolhatnánk az időtlen alkotásokat. Sajnos Rejtő Jenő művei közül nem tudok egyetlen kedvencet kiemelni.

hirdetes

#6.Tökéletes könyvek karácsonyra: Igen!-mert, önfejleszteni manapság már nem ciki

hirdetes

Manapság már egyáltalán nem ciki önfejlesztő könyveket olvasni. Szerintem főleg a fiatalabb generáció szokott ilyesmiket a könyvespolcon keresgélni, pedig ezek a könyvek minden életkorban tartogatnak érdekességeket, hasznos tudást. Bár én személy szerint hiszek abban, hogy minden könyv hozzánk tesz valamit, de azért néha érdemes konkrétan fejlesztő céllal lapozgatni egy-egy könyvet! Amit én különösen ajánlani tudok ilyen témában a karácsonyfa alá, az az “Igen!” című aprócska, ám annál hasznosabb egészen velős könyv, ami bár minden témát leginkább csak súrol, hasznos gyakorlati tudást lehet belőle összeszedni, amiket nap, mint nap lehet alkalmazni.

#7.Tökéletes könyvek karácsonyra: Verseket olvasva karácsonyozni jó

Ha tényleg nem tudod mit adj, akkor irány a verses részleg, és kapj le valami csoda szép verses kötetet, biztosan értékelni fogja az ajándékozott. Ha tudod ki a kedvenc költője az illetőnek, akkor gyakorlatilag gyerek játék lesz a dolgod.

A következő oldalon folytatódika  akarácsonyi könyvek listája, lapozz!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Luca napja

Luca napja:  Népszokások és babonák tömkelege kapcsolódik ehhez a naphoz.Luca napjához... Tovább

Adótanácsadó Budapest

Ha vállalkozást indítunk, minden esetben fel kell keresnünk egy olyan embert, aki segít... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyar Programajánló Regény Szórakozás
X
Kövess minket facebookon!