hirdetes

Régen imádtunk szánkózni- Mutatunk néhány klassz szánkózó helyet, ahova vihetitek a gyerekeket, unokákat

VN
legjobb szánkózó helyek Budapesten

Óbudai-sziget (Hajógyári-sziget)

A csúszdás játszótér másik oldalán remekül lehet szánkózni, ne hagyjátok ki! Egyébként tavasztól őszig az óriáscsúszdák is remek élményt nyújtanak, tehát nemcsak a hóesésben érdemes erre kanyarodni!

Békásmegyer

Budán tényleg nagyon sok jó szánkózós helyet lehet lelni, így akár a Pesti oldalról is érdemes lehet átutazni. Békásmegyer dunaparti részén a gát oldalán is remekül lehet szánkózni, kisebbeknek ideális.

Legjobb szánkózóhelyek Budapest környékén

Ha van lehetőségetek egy kicsit messzebb utazni, akkor Budapest környékén is rengeteg csodaklassz szánkózós helyet lelhettek, ahol egész nap mehet a mókázás és a kacagás. A Dobogókőn található közel 200 m hosszú pálya például teljesen ingyenesen használható, sokak nagy kedvence, mert tényleg nagyon izgalmas és indulás előtt az Időkép oldalán tájékozódhattok a körülményekről az elhelyezett webkamera segítségével! Visegrádon a Nagyvillám szánkópálya szintén ingyenes, és ez is 150 méteres. Emellett Zebegényben is van elkülönített szánkópálya.

hirdetes

Legjobb szánkózóhelyek Mátra

Az országban több helyen is vannak nagyon jó szánkózóhelyek, de amit még külön kiemelnénk, az a Mátra, ugyanis számos család felkeresi telente az ország legmagasabb pontját egy kis havas téli látkép reményében, és a kellemest össze lehet kötni a még kellemessel, azaz szánkózni is, h már úgyis ott vagyunk. Mátraszentimrén, Mátrafüreden, Mátraházán is vannak nagyon jó szánkós lehetőségek, a kicsik, kicsit nagyobbak, meg a még nagyobbak örömére. Mátraszentistvánon komplett Hócsúszda Parkot lehet kipróbálni, igazán felejthetetlen élményt nyújt a 130 m hosszú pályarendszer, de ez fizetős!

hirdetes
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

A Mikulás ünnep eredete

A Mikulás ünnep eredete: A Mikulás, akit Szent Miklósként is ismerünk, egy kis-ázsiai, Patara... Tovább

Aquincum

Aquincum: egy római katonai tábor és polgári település volt a mai Budapest területén. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Hírek Kirándulás Sport Szórakozás Utazás
X
Kövess minket facebookon!