hirdetes

Egyedülálló magyar fafaragványok – Ismerkedjetek meg a készítőkkel! (Interjú)

Sz.F.
Egyedülálló magyar fafaragványok – Ismerkedjetek meg a készítőkkel! (Interjú)

Melyik munkájára a legbüszkébb?

Ezt a kérdést bevallom, nem nagyon szeretem. Sokan feltették már! Olyan mintha egy szülőtől megkérdeznék melyik a legkedvesebb gyermeke. Nincs ilyen.  Vannak olyan munkáim, amelyek igen összetettek voltak, de itt sem magára a munkára vagyok büszke, hanem arra hogy sikerült megvalósítani a megrendelő kérését. Sajnos sokszor megesik, hogy bevállalok olyan munkát, amit más egyáltalán nem. Látom benne a kihívást, örülök, hogy sikerül, de anyagilag persze ezek a munkák nem kifizetődők.

hirdetes

Aminek viszont nagyon örülök, hogy ebben az évben három munkámat a népművészeti zsűri elé vittem, ebből az egyik B kategóriát kapott, egy  másikat pedig ajándéktárgyként értékelte a zsűri.  Ez volt az első zsűrizésem, nagyon örültem, hogy nem söpörték le az asztalról.

Hol lehet Önöket elérni, hol tudok rendelni?

hirdetes

www.faremek.hu

2010-ben beindítottuk a faremek.hu honlapot és termékeink részére itt próbáltunk piacot találni. Az oldal látogatottsága évről évre fokozatosan növekedett, míg ebben az évben sikerült egy webáruházat is elindítanunk a legtöbbet keresett termékeink értékesítésére.

Az évek során nagyon sok rendezvényen részt vettünk az országban, így elmondhatom, hogy a fát kedvelők körében már nem ismeretlen a faremek név. Bízom benne, hogy a név néhány éven belül már fogalommá válik s hallatán mindenkinek igényesen kivitelezett minőségi fatermékeink fognak eszükbe jutni.

„ Csak az eszközök változnak a minőségre való törekvés a régi! ”

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Malév

Malév: A Malév közép-európai légi fuvarozó vállalat, Magyarország nemzeti légitársasága... Tovább

Pesti Hírlap

Pesti Hírlap: A Pesti Hírlap több, egymástól független, magyarországi politikai hírlap címe... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyar Magyarország Magyarság