hirdetes

Ilyen társat válassz magadnak horoszkópod alapján

vd

A csillagjegyünk sok mindent befolyásolhat életünk során. Személyiségünk, tulajdonságaink is, ahogy mondani szokták, meg van írva a csillagokban. És ez alól nem kivétel a párválasztás sem. Nézd meg, mennyire lehet tartós csillagjegyed alapján jelenlegi vagy jövőbeli kapcsolatod.

Válassz magadnak társat csillagjegyed alapján

Mivel személyiségjegyeinket alapvetően meghatározza a csillagjegyünk is, így miért lenne kivétel kapcsolataink kimenetele is ez alól. Mivel minden párkapcsolat alapja, hogy a felek személyisége mennyire passzol egymáshoz, így igencsak befolyásoló tényező lehet a párkapcsolatunkban, hogy éppen aktuális partnerünk csillagjegye mennyire passzol a miénkhez. 
A szerelem tökéletesen kiszámíthatatlan, mert szinte bármikor besétálhat az ajtón. Azt sajnos viszont kevesen tudják előre megmondani, hogy egy első látásra még csak éppen hogy pislákoló szimpátia, hogyan lesz majd később hatalmas lángoló szerelemmé, vagy, hogy a hatalmas vonzalom hova tűnik 1-2 éven belül a kezdetben oly heves érzelmekből. Jó lenne, ha valaki elővenné a nagy varázsgömböt és megmondaná előre, hogy a következő ember, akivel összehozna a sors, mennyire lehet tényleg álmaink hercege. Így legalább a felesleges sérüléseket megúsznánk. És lám, az asztrológia éppen valami hasonlót tesz. Nem egzakt tudomány, de azért mindenképpen van alapja. 

hirdetes


Na de lássuk is, hogy a te csillagjegyed alapján, milyen párt válassz magadnak! Próbáljátok ki! Nektek kit javasolnak a csillagjaitok? Beletrafált vagy egy kissé mellé nyúlt?

Kos (március 21. – április 20.)

 


Mint azt a kosokról általában mindenki tudja, nem mindig egyszerű velük az élet. Személyes tapasztalatom is van, hogy olykor mennyire kiszámíthatatlan és heves természetűek tudnak lenni. Ezen tulajdonságukból kiindulva a szerelemben sem gondolkodnak sokat a dolgokon, mennek, amerre a szívük viszi őket. Sokszor kerülnek közelebbi viszonyba Skorpiókkal és Oroszlánokkal, de a párkapcsolat végkimenetele nem túl bíztató. Az egymással való jó viszonyuk alapja közös lobbanékonyságú, ami egy párkapcsolatban kissé sok lehetne. Az első pár hónap, esetleg év szenvedélyes lehet, de utána hamar kihuny a láng a kapcsolatból. 
Érdemes lenne a Mérleg, a Vízöntő és az Ikrek jegyek szülöttei között keresgélned, mivel egyszerre tudják elfogadni hirtelen természetedet és közben ellensúlyozni is azt hozzád képest nyugodtabb természetükkel.

hirdetes

Bika (április 21. – május 21.)


A Bikák a legnagyobb főnyeremények bárki számára. Gondoskodók, odaadók és bármire képesek a családjukért. Bármelyik jegy jól járhat veled, hiszen kinek ne lenne az az álma, hogy önzetlen szeretetet kapjon attól a valakitől, akivel összeköti életét. Neked azonban nagyon kell figyelned magadra és szívedre is, mivel mások esetleg kihasználhatják ezen remek tulajdonságodat. Könnyen alkalmazkodsz bárkihez és nagy örömöt jelent számodra, ha valakit boldoggá tehetsz.
Párválasztáskor mindenképpen érdeme alapos körültekintéssel lenned. Sokan nem biztos, hogy téged akarnak, csak remek tulajdonságaidat használják ki. Egy hasonlóan önzetlen és csupaszív jeggyel tuti, hogy nem fogsz mellé lőni, így a Szűz, Bak, Rák vagy Halak szülöttei lehetnek akár életre szóló társak számodra.

Folytasd további csillagjegyekkel! 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Dagály fürdő

Dagály fürdő: Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda, röviden Dagály fürdőt... Tovább

Májusfa

Májusfa: régi népi szokás jelképe, mely a tavaszi ünnepkör jellegzetes jelképe volt. A... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek