hirdetes

Ilyen társat válassz magadnak horoszkópod alapján

vd
Válassz magadnak társat csillagjegyed alapján

Mérleg (szeptember 24. – október 23.)

A Mérlegek mindenkivel megtalálják a közös hangot, bármelyik csillagjeggyel jól kijönnek, köszönhetően közvetlen és fesztelen jellemüknek. Ám sajnos a párválasztásban nem feltétlen jelenti azt, hogy ugyanilyen fesztelenül kijönne bárkivel. Fontos, hogy nem minden csillagjegy illik hozzád sem, ha te is Mérleg vagy. Rendkívül érzelmes vagy ugyan, de általában a passzív oldalt képviseled, ezért nagyon fontos, hogy olyan párra lelj, aki megteszi helyetted az első lépést és fentartsa az érdeklődésedet is. 
A fenti szempontok alapján számodra az Oroszlán és a Nyilas is megfelelő választás lehet párkapcsolti téren, de az igazán jó választás egy Vízöntő lehet, aki lelkesedésével és kreativitásával biztos, hogy minden nap le fog venni a lábadról.

Skorpió (október 23. – november 22.)

hirdetes

A Skorpiók nagyon hevesek tudnak lenni, ha érzelmekről van szó. Nagyon őszintén és mélyen tud a Skorpió szeretni ezért, ha hasonló nem biztos, hogy jó döntés, ha egy hasonlóan heves természetű csillagjegyűvel kötöd össze az életedet, hiszen nagyon könnyen kiolthatjátok egymást ebben az értelemben.
Mindenképpen arra kellene törekedned, ha Skorpió csillagjegyű vagy, hogy egy olyan embert keress társadnak, aki ellensúlyozni tudja ezt a tulajdonságodat, és akit nem feltétlenül az érzelmei irányítanak. Ilyen szempontból remek választás lehet párodnak egy Bika, Szűz vagy Bak csillagjegyű személy.

Nyilas (november 23. – december 21.)

A Nyilas csillagjegy szülöttei borasztó mélyen tudnak szeretni. Hatalmas szívük van és minden kapcsolatukba szívvel-lélekkel benne vannak. Ezért is nagyon fontos, hogy oda figyelj a kapcsolataid során erre, nehogy kihasználják és visszaéljenek ezzel a helyzettel. Mindezek mellet egyben rendkívül független lelkek is, így kifejezetten nehezen tudják csak tolerálni, ha bekorlátozzák őket. Náluk a féltékenykedés, egyszerűen nem hogy nem hat, de csak az ellenkezőt érhetik el nála.

hirdetes
Ez sok esetben gondot okozhat a párválasztásnál, de nem szabad csüggedni. Szerencsére azért a Nyilasnak is megvannak a maga párjai. A Mérleg, a Vízöntő vagy az Ikrek is tökéletes párja lehet egy Nyilasnak, mivel ők abszolút meg tudják érteni a kalandvágyát és szabadságérzetét, sőt, sokszor akár partnerek is tudnak benne lenni, ami még inkább feltüzelheti a Nyilast.
 

Folytasd tovább a következő oldalon!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Szent-Anna tó

Szent-Anna tó: Erdély egyik fő látványossága, melyhez ezernyi legenda csatolható.  A... Tovább

Nyugat folyóirat

Nyugat folyóirat: A Nyugat a 20. századi magyar irodalom meghatározó folyóirata volt. Először... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek