hirdetes

Ilyen társat válassz magadnak horoszkópod alapján

vd
Válassz magadnak társat csillagjegyed alapján

Lássuk a többi csillagjegyet is!

Ikrek (május 22. – június 21.)


Imádsz a figyelem középpontjában állni és jól is megy neked. Igazán könnyen teremtesz kapcsolatot szinte bárkivel és szeretnek is az emberek. Remek humorérzékkel vagy megáldva, amit mások is értékelnek, ezért sokan szeretnének veled közelebbi kapcsolatot ápolni és rengeteg barátod van. Ám a dolog hátulütője, hogy sajnos ez csak a felszín. Ugyan könnyen megtalálod bárkivel a közös hangot, de valódi érzelmeidet ritkán tárod fel az embereknek. Emiatt is van az, hogy nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudod elmélyíteni kapcsolataidat, hiszen társad sokszor nem ismeri meg valódi, akár mélyebb érzelmeidet. 
Mivel nehezen megy a valódi érzelmek kinyilvánítása neked, olyan jegyek között kellene keresgélned, akik ezt a részedet erősítik. Ajánlott egy kos, oroszlán, vagy Nyilas csillagjegyben szülött emberrel komolyabb kapcsolatba kezdened, hiszen ők képesek előhozni belőled és a felszínre segíteni mélyebb érzéseidet.

Rák (június 22. – július 22.)


A Rákok alapvetően családközpontú emberek. Számotokra a család szent és sérthetetlen dolog, bármit megtennétek szeretteitekért, odaadóan gondoskodtok róluk ezért a párkapcsolatban is ez az elsőszámú központi dolog neketek. Mindennél jobban vágynak a rákok a szeretetre és mindent képesek sokszor feláldozni érte, amivel viszont vigyázniuk kell, hiszen sokan ezt könnyedén kihasználhatják és visszaélhetnek a Rákok határtalan szeretetével és odaadásával. Óvakodj az olyanoktól, akiknek mindent odaadsz magadból, de úgy érzed, te semmit sem kapsz vissza belőle.

hirdetes
A Rákoknak azonban arra is oda kell figyelniük, hogy a hozzájuk hasonló csillagjegy szülöttei sem biztos, hogy megfelelő választás lehetnek a családalapításhoz, hiszen tudjuk, hogy ha két álmodozó összekerül, abból biztos talaj nem születik a családalapításhoz. Érdemesebb egy Bika, Szűz, vagy Bak csillag szülöttjével elkezdeni a dolgot, hiszen mellettük kiteljesedhetsz.

Oroszlán (július 23. – augusztus 23.)

Az érzékeny lelkű Oroszlánok igazi hős szerelmesek tudnak néha lenni. A határozott karakter sokszor takar egy érző törékeny lelket, aki könnyedén esik szerelembe, így aztán rengeteg sebet szerezhet élete során. Sajnos előbb utóbb, az esetleges csalódások végleg elvehetik a kedvét az egész párkereséstől, de nem szabad feladni. Ha sebzett a szíved, az csak azt jelenti, hogy te legalább megpróbáltad. De azért igyekezz vigyázni a szívedre, hiszen csak egy van belőle.
Mindenképpen olyan társ mellett fogod megtalálni vélhetően a végső boldogságot, aki egyszer s mind képes együtt élni határozott, ambiciózus karaktereddel, legalább annyira energikus mint te is vagy és közben mégis tapintatos és gyengéden tud szeretni, így nem sebezi meg a lelkedet. A Mérleg, a Vízöntő és az Ikrek pont ilyen választás lehet számodra!

hirdetes
 

Szűz (augusztus 24. – szeptember 23.)

Sokakat megtéveszthetnek a Szüzek, kemény határozott magatartása és maximalizmusa is, hiszen a tökéletességre törekedve nem érik be annál kevesebbel. Sokszor riasztó is lehet egyesek számára, hiszen nem tudják kezelni a perfekcionizmus eme formáját, valamint a Szűz jegy szülöttei elég nehézkesen tudják eme tulajdonságuk mellett kimutatni valódi énjüket. Pedig a felszín alatt nagyon is érzelmesek, vágynak a mély érzelmekre és a mindent elsöprő szerelemre és a romantikára.
Ha a Szűz jegy szülöttje vagy mindenképpen érdemes olyan csillagjegye szülöttei között keresgélni, akik ki tudják hozni belőled ezt a láthatatlan oldaladat és együtt átélhetitek a szerelem csodáját. Ilyenek a Rák, a Skorpió és a Halak csillagjegyek szülöttei.
 

A cikk a következő oldalon folytatódik!

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

Nagysándor József

Nagysándor József: Nagysándor József honvéd vezérőrnagy, az aradi vértanúk egyike. 1803.... Tovább

Géza fejedelem

Géza fejedelem: Géza – keresztségben kapott nevén István – magyar nagyfejedelem 972... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek