notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Ki illik igazán hozzád? Megmutatjuk, csillagjegyed alapján ki lehet számodra az ideális társ!

hirdetes

Ilyen társat válassz magadnak horoszkópod alapján

vd
Válassz magadnak társat csillagjegyed alapján

Bak (december 22. – január 20.)

A Baknak elsődleges fontosságúnak számít az életében a család és a hagyományok betartása. Számára ezek szent és sérthetetlen dolgok, mindennél előbbre valók, amikért bármit képes feláldozni. Két lábbal áll a földön, a kalandozás és az álmodozás nem éppen az ő asztala.
Ezt a fajta előrehaladást és határozottságot sok embernek nehéz kezelnie, ezért is nehéz a Bak számára sokszor a párválasztás és a tartós kapcsolat fenntartása, mert amint érzékeli, hogy az ő érdekeit valaki háttérbe helyezi, azonnal reakcióba lép. Ám jó hír, hogy a tökéletes párja lehet egy Rák, akivel azonos az értékrendjük, így nagyon meg fogják egymást érteni és az azonos értékrenddel. Ezen túl, a feltétel nélküli szeretetével a felszínre fogja tudni hozni a Szüzek és a Bikák romantikus énjét is, akik szintén remek társuk lehet egy kapcsolatban.

hirdetes

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntőkbe is szorult némi perfekcionizmus, így mindig a tökéletességet keresik és igénylik. Mindig arra törekednek, hogy egyre jobbak és jobbak legyenek, sose érik be kevesebbel. Ebből kifolyólag általában nehéz dolguk van a párválasztásnál, hiszen sokszor a partnerük nem tudja hosszú ideig lekötni a figyelmét.
Az Oroszlánok szenvedélyessége vagy éppen az Ikrek bolondos, mindig jó hangulata magával ragadhat, és sose unatkozol majd mellettük, de a Mérlegek eleganciája, szépsége és mély rajongásuk a művészetek irányába is nagyon vonzhat magához, sőt velük még a számodra igen fontos beszélgetőpartnert is meglelheted majd.

hirdetes

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak az örök álmodozó, két lábbal a holdon járó alkat, aki mindig a szerelemben keresi a tökéletességet. Rá tökéletesen igaz, hogy szentül hiszi, hogy egyszer eljön érte a szőke herceg fehér lovon, vagy kimenekítheti a hercegnőt a toronyból. Sokszor nehéz feladatnak bizonyulhat ezeknek az elvárásoknak megfelelni, de ha igazán meg akarod hódítani a Halak szívét és sikerül, cserébe önzetlen, feltétel nélküli mindent elsöprő, odaadó szerelmet kapsz majd cserébe.
A rendkívül romantikus Bika, vagy az igazán jó humorú Ikrek is ideális partnerek lehetnek a számodra, de az abszolút, minden szempontból megfelelő Szüzek fantasztikusan ki fogja egészíteni a Halak szülöttét és eközben még vágyiról sem kell majd lemondania.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
204 174
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 697 746

Szótár

Őrségi Nemzeti Park

Őrségi  Nemzeti Park: Hazánk 10 Nemzeti Parkjának egyike. Az Őrségi Tájvédelmi... Tovább

Bakony

Bakony: A nagy magyarországi hegyek egyike. A Bakony mintegy 4000 négyzetkilométer kiterjedésű... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek