hirdetes

Ilyen társat válassz magadnak horoszkópod alapján

vd
Válassz magadnak társat csillagjegyed alapján

Bak (december 22. – január 20.)

A Baknak elsődleges fontosságúnak számít az életében a család és a hagyományok betartása. Számára ezek szent és sérthetetlen dolgok, mindennél előbbre valók, amikért bármit képes feláldozni. Két lábbal áll a földön, a kalandozás és az álmodozás nem éppen az ő asztala.
Ezt a fajta előrehaladást és határozottságot sok embernek nehéz kezelnie, ezért is nehéz a Bak számára sokszor a párválasztás és a tartós kapcsolat fenntartása, mert amint érzékeli, hogy az ő érdekeit valaki háttérbe helyezi, azonnal reakcióba lép. Ám jó hír, hogy a tökéletes párja lehet egy Rák, akivel azonos az értékrendjük, így nagyon meg fogják egymást érteni és az azonos értékrenddel. Ezen túl, a feltétel nélküli szeretetével a felszínre fogja tudni hozni a Szüzek és a Bikák romantikus énjét is, akik szintén remek társuk lehet egy kapcsolatban.

hirdetes

Vízöntő (január 21. – február 19.)

A Vízöntőkbe is szorult némi perfekcionizmus, így mindig a tökéletességet keresik és igénylik. Mindig arra törekednek, hogy egyre jobbak és jobbak legyenek, sose érik be kevesebbel. Ebből kifolyólag általában nehéz dolguk van a párválasztásnál, hiszen sokszor a partnerük nem tudja hosszú ideig lekötni a figyelmét.
Az Oroszlánok szenvedélyessége vagy éppen az Ikrek bolondos, mindig jó hangulata magával ragadhat, és sose unatkozol majd mellettük, de a Mérlegek eleganciája, szépsége és mély rajongásuk a művészetek irányába is nagyon vonzhat magához, sőt velük még a számodra igen fontos beszélgetőpartnert is meglelheted majd.

hirdetes

Halak (február 20. – március 20.)

A Halak az örök álmodozó, két lábbal a holdon járó alkat, aki mindig a szerelemben keresi a tökéletességet. Rá tökéletesen igaz, hogy szentül hiszi, hogy egyszer eljön érte a szőke herceg fehér lovon, vagy kimenekítheti a hercegnőt a toronyból. Sokszor nehéz feladatnak bizonyulhat ezeknek az elvárásoknak megfelelni, de ha igazán meg akarod hódítani a Halak szívét és sikerül, cserébe önzetlen, feltétel nélküli mindent elsöprő, odaadó szerelmet kapsz majd cserébe.
A rendkívül romantikus Bika, vagy az igazán jó humorú Ikrek is ideális partnerek lehetnek a számodra, de az abszolút, minden szempontból megfelelő Szüzek fantasztikusan ki fogja egészíteni a Halak szülöttét és eközben még vágyiról sem kell majd lemondania.
 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában

Szótár

II. Aranybulla:

II. Aranybulla: a másik legismertebb törvénygyűjteménye a magyar történelemnek. 1351-ben I.... Tovább

Vidéki hotel

Egy vidéki hotel lehetővé teszik, hogy a nagyvárosból kiszakadva töltsünk el egy kis időt... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek