Gyakran ismételt kérdések

Válogatás legérdekesebb kérdéseinkből


Ismét Leo Messi volt a döntő faktor

A gyógyszer idegrendszerre ható készítmény. Mellékhatásai az esetek 1-10 %-ában fordulnak elő, szájszárazság, alvászavar, székrekedés alakulhat ki. Nem megfelelően beállított magas vérnyomás esetén használata kezdetén a pulzus és a vérnyomás emelkedését okozhatja, ilyenkor a gyógyszer szedését orvosi felügyelet mellett szabad megkezdeni.

Ízérzési zavar előfordulhat, ez a ritka mellékhatások közé tartozik. A gyomorból feljövő savanyú íz inkább gyomorsav túltengésre utal, ez gyakran előfordul akkor is, ha valaki kevesebb ételt fogyaszt és hajlama is van rá. Ez nem oka a kezelés megszakításának, családorvosa tud adni rá olyan savcsökkentő készítményt, amitől ezek a tünetek megszűnhetnek.
11. kérdés: A kalkulátor szerint 32 kg-ot kellene fogynom, de sajnos a csodaszerek és diétás programok nem segítenek, ezért szeretnék kérdezni a gyógyszeres módról.

Válasz: 32 kg túlsúly esetén mindenképpen ajánlott a gyógyszeres kezelés. Előtte azonban mindenképpen javasoljuk, hogy életmódi átalakítással próbálja megindítani a súlycsökkenést.. A gyógyszer szedésének ideje alatt is diétázni és mozogni ajánlott, azért hogy megszokja a szervezete az új életmódot, melyben a gyógyzser segít. A gyógyszer elhagyása után, ha folytatja eredeti életmódját ismét vissza fog hízni, ezért inkább segítségnek ajánlom a gyógyszeres kezelést.


Ezek 2016 legviccesebb sportfotói

A szívbetegség miatt tényleg fontos lenne a testsúly csökkentése. Ennek érdekében első lépésben életmódi átalakítás javasolt, majd erre épüló gyógyszeres kezelés is adható.

A kérdések listája

A legszebb sportpillanatok a nagyvilágból

Ezek 2016 legviccesebb sportfotói

Ezek a leghíresebb fotók a történelemből

Így fogyhatsz le egy hét alatt öt kilót

Ismerd meg a svéd fogyókúrás módszert!

Ismét Leo Messi volt a döntő faktor

Kassaitól hangos a külföldi média

Kialakult a legjobb 4 mezőnye a BL-ben!

Súlyfelesleg van rajtad? Szakértőnk elmondja, hogy hogyan szabadulj meg tőle!

Tényleg eldőltek az európai bajnokságok?


Vissza a főoldalra
címkék: