notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A tehetségkutatóknak köszönhetik sikereiket ezek a magyar énekesek

hirdetes

Magyar énekesek, akiket a tehetségkutatók által ismertünk meg

LK

Magyarországon számtalan tehetségkutató műsor létezett az elmúlt évek során. Sokan kapnak lehetőséget arra, hogy megmutassák magukat egy ilyen műsorban, ám nehéz a verseny befejeztével megtartani a népszerűséget és az érkelődést. 

A tehetségkutatóknak köszönhetik sikereiket ezek a magyar énekesek

A következő énekesnők és énekesek kemény munkájuknak és hihetetlen tehetségüknek köszönhetően nem csupán a verseny alatt voltak népszerűek, hanem évek múltán is sikerült megtartaniuk a rajongótáborukat és egyre többre viszik ebben a nehéz szakmában. 

 

Megasztár 

A Megasztár az egyik legnépszerűbb tehetségkutató műsor volt az évek során Magyarországon. Az első széria 2003-ban, a második 2004-ben, a harmadik 2005-ben, a negyedik 2008-ban, az ötödik pedig 2010-ben, a hatodik 2012-ben indult. A műsorban rengeteg tehetség mutathatta meg magát, akik később komoly szerepet kaptak a hazai zeneiparban. A következőkben azon énekesek közül mutatunk be néhányat, akik a Megasztárnak köszönhetik országos ismertségüket.

 

Tóth Vera

A gyönyörű énekesnőt már gyermekkorában nagyon érdekelte a zene, iskolás évei alatt egy musical-stúdió tagjaként színdarabokban szerepelt, ám az igazi áttörést a Megasztár című tehetségkutató hozta meg számára. Vera benevezett a 2004es Megasztárra, majd a több fordulós megmérettetést követően Verát választották meg az év hangjának 2004-ben. Ezt követően több önálló lemeze is megjelent, az évek során pedig a külseje is nagyon megváltozott, hiszen rengeteget fogyott és elképesztően jó formában van.

 

 

 

Irány Kecskemét! #déstour

Tóth Vera (@tothveraofficial) által megosztott bejegyzés,

 

 

Tóth Gabi

Miután nővére elnyerte az év hangja díjat 2004-ben, ez év őszén a Megasztár új szériájában már Tóth Gabi is részt vett. Gabi a 3. helyig jutott a versenyben, valamint ő lett 2005 legjobb női hangja. Az évek során számtalan elismerő díjra jelölték, melyek között többet sikerült is elnyernie egyedi hangjának köszönhetően. Az énekesnő több évben keresztül mentorként vett részt az X-faktor című tehetségkutatóban, közben pedig a Tv2 Sztárban sztár című műsorában is részt vett, ahol a harmadik helyezést sikerült elnyernie. Alföldi Róbert kérésének eleget téve 2017-ben a Passió XXI. című zenés darabban Mária Magdolna szerepét játszotta.

hirdetes

 

 

 

#klipforgatas #szivsziv

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

 

 

Molnár Ferenc Caramel

Szintén a Megasztár második szériájában tűnt fel az ország egyik legjobb férfi énekese, Molnár Ferenc Caramel. A tehetséges énekes meg is nyerte a műsort, ami számtalan lehetőséget hozott neki ezután. Több lemez, egy önálló nagykoncert és rengeteg lehetőség után Caramel a The Voice zsűriében kereste a tehetségeket.

 

 

hirdetes
 

Mindíg stúdióban! #budapestdal2018

caramelmusic (@caramelmusic) által megosztott bejegyzés,

 

 

A tehetségkutatóknak köszönhetik sikereiket ezek a magyar énekesek

Rúzsa Magdi

Magdi 2005-ben jelentkezett a Megasztárba, ami a műsor harmadik szériája volt. Az énekesnő megnyerte a versenyt, ezzel 2006-ban ő lett az év női hangja. Ezután megjelent első szólólemeze, majd 2007-ben ő képviselhette Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ahol az Aprócska blues című dalát énekelte angolul. Magdi produkciója a 9. helyet érdemelte ki, valamint a legjobb dalszerzőnek járó díjat is kiérdemelte. 2011-ben a Pesti Színházban Magdaléna Rúzsa címmel önálló estet is tartott, amit 2013-ig több, mint negyvenezer ember nézett meg. Magdi népszerűsége a mai napig töretlen, idén márciusában pedig újabb klippel örvendeztette meg rajongóit.

 

 

 

#

 

Király Viktor

Viktor 2008-ban jelentkezett a Megasztár negyedik szériájába, ami meg is nyert. 2009-ben jelent meg első albuma, amire a Megasztár döntőjében elhangzott dalok kerültek fel. 2013-ban és 2014-ben Az ének iskolája című tehetségkutató zsűritagja volt, majd 2016-ban a Star Academy versenyzőit zsűrizte. 2017-ben versenyző volt a Sztárban Sztár című produkcióban, majd a Sztárban sztár +1 kicsi műsor zsűritagja lett.

 

2008 - 2018 #viktorydreamers4ever #abitolderalotmorefabulous #haha #wiser #10years #lotshavechnaged #positivevibes #lookingtowardsthefuture

Viktor Kiraly (@kiralyviktor) által megosztott bejegyzés,

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
85 170
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
2 009 203

Szótár

Magyar Köztársasági Érdemrend

Magyar Köztársasági Érdemrend: az egyik legmagasabb állami kitüntetésnek számít, egészen... Tovább

A magyar vízilabda aranygeneráció

A magyar vízilabda aranygeneráció: a vízilabda esetében az egyik magyar sikersportágról... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyar Magyarság