notification icon
Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Sármos magyar színészek, akiket neked is ismerned kell!

hirdetes

A legsármosabb magyar színészek

LK

Magyarországon számtalan tehetséges színésszel találkozhatunk, azonban vannak közöttük olyanok, akik igazán sármosak, és sok nő fejét elcsavarnák. 

Sármos magyar színészek, akiket neked is ismerned kell!

Nagy Ervin

1976. szeptember 25-én született, Jászai Mari-díjas színész. 1999 óta a Budapesti Katona József Színház tagja. Számtalan színházi szerepe mellett a mozivásznon is megcsillogtatta színészi adottságait: olyan nagysikerű filmekben is játszott, mint az Állítsátok meg Terézanyut!, a Kaméleon, a Kincsem, valamint az idén bemutatott Valami Amerika 3. A sármos színészt most azonban új szerepben láthatjuk, hiszen március 31-én indul az RTL Klub új, saját gyártású sorozata, a Tanár, melyben Nagy Ervin lesz a főszereplő.

Kamarás Iván

1972. december 22-én született, Jászai Mari díjas színész. Már általános iskolában foglalkoztatta a színjátszás, 1995-ben pedig a Színház és Filmművészeti Főiskolát el is végezte. A színészet mellett szinkronizált is, valamint a zene is nagy szerepet tölt be az életében.

hirdetes

Szabó Győző

1970. július 7-én született, a Képzőművészeti Főiskolán végzett, színészetet pedig nem tanult. 1993-tól a Katona József Színház foglalkoztatta, 1995-ben pedig le is szerződtette. A színházi szerepek mellett több filmben is láthattuk már, az egyik legnagyobb sikert számára a Valami Amerika hozta. 2008-tól pedig egy újabb különleges szerepben mutathatta meg tehetségét, hiszen a Beugró című műsorban szórakoztatta a nézőket. A 2010/2011-es évadtól a szombathelyi Weöres Sándor Színház állandó színésze.

hirdetes

Sármos magyar színészek, akiket neked is ismerned kell!

Csányi Sándor

1975. december 19-én született, Jászai Mari-díjas színész. Már gyermekkora óta színészi pályára készült, 1997-ben pedig felvételt nyert a Színház- és Filmművészeti Főiskolára, majd 2001-ben, a főiskola elvégzése után a Krétakör Színház tagja lett. 2002 és 2012 között a Radnóti Miklós Színház tagja, ezt követően elvállalta a Thália Színház művészeti vezetését. Számos színházi szerepe mellett filmek főszereplőjeként is megcsillogtatta tehetségét.

 

hirdetes

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS MEGOSZTÁS

Ezek is érdekelhetnek

hirdetes
További cikkek ebben a témában
Ennyien olvasták az oldalt ebben a hónapban:
53 172
ENNYIEN OLVASTÁK AZ OLDALT
2020. JANUÁR 1. ÓTA:
1 977 205

Szótár

Péter és Pál napja

Péter és Pál napja: az egyik legjelentősebb nyári ünnepkör, mely hagyományosan az aratási... Tovább

Lúdas Matyi

A Lúdas Matyi 1977-ben bemutatott magyar rajzfilm, amely Fazekas Mihály azonos című költeménye... Tovább

Tovább a lexikonra
Érdekességek Magyar Magyarság